divendres, 21 d’octubre del 2016

EL PONT I L'AMISTAT


Les aventures d'estiu ens van permetre conèixer dos personatges ben curiosos: el vell Oriol i la Guida Sellarès, una compositora actual que escriu cançons per nens i nenes i que són xulíssimes!
El vell Oriol viu al costat d'un pont i va ensenyar-nos la cançó que ell i els del seu poble canten quan passen per aquest antic pont.

"el pont de l'Oriol de la trip trip passarol, passeu i no el trenqueu...el pont de l'Oriol..."
D'aquesta manera vam muntar el nostre propi pont a l'aula i la vam anar cantant mentre passàvem per sota el pont sense trencar-lo, ni tal sols tocar-lo. El pont era una mica juganer, es movia constantment, i ens feia passar per sota ben acotats...

Curiosament, vam descobrir que la cançó-dansa inventada per la Guida i que la Mar ens va cantar, ja la coneixíem! Així doncs, vam cantar-la de diferents maneres: més fort, més fluix, més ràpid i més lent, ballant-la per parelles i escoltant un àudio...
Però encara hi havia una última sorpresa! Vam descobrir un nou instrument: l'acordió diatònic. Aquest és un instrument aeròfon i vam decidir que té un so curiós, estrident però molt bonic. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada