divendres, 21 d’octubre del 2016

CURIOSA HISTÒRIA D'ESTIU

Després de les presentacions corresponents, els i les alumnes de segon vam endinsar-nos en una important tasca que anem fent cada dia! Sí! Per a poder cantar necessitem despertar tant la veu com el cos i per això fem diferents exercicis. També vam descobrir quina era la millor postura per seure o per estar drets a l'hora de cantar.






Quan ja estàvem ben preparats, la Mar va començar a narrar unes curioses aventures d'estiu. Resulta que en un dels seus viatges per Itàlia va conèixer un home molt vell que li havia ensenyat la cançó que cantava al passar pel pont que el duia cap a casa seva.
"el pont de l'Oriol de la trip trip passarol...passeu i no el trenqueu...el pont de l'Oriol..."

Després va trobar-se una amiga: la Guida Sellarès, la qual és compositora. Va ensenyar-li una cançó-dansa que s'havia inventat per als seus amics: "la dansa dels amics". La voleu escoltar? Segur que els infants de segon la sabran ballar!!!

A més a més, com a sorpresa, vam descobrir un instrument ben tradicional que molts mai havien vist ni escoltat: l'acordió diatònic! Així que finalment vam poder ballar amb acompanyament en directe!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada